Stravovací provoz

Stravu pro pacienty připravujeme ve vlastní moderní kuchyni pod dohledem nutričního terapeuta. Strava je připravována v souladu s poznatky zdravé a léčebné výživy zejména ve stravovacích provozech zdravotnických zařízení. Strava je rozvážena na jednotlivá oddělení v termonádobách a ležícím pacientům a klientům je přinášena k lůžku. Chodící pacienti se stravují u stolů na jednotlivých pokojích.

Stravovací provoz připravuje stravu pro pacienty LDN, klienty využívající sociální služby a rovněž obědy pro cizí strávníky.

Cena oběda pro cizí strávníky činí 65 Kč, výdej obědů pro cizí strávníky do vlastních jídlonosičů probíhá v pracovních dnech v době od 11:00 hod. do 12:30 hod. v jídelně Nemocnice Valtice s.r.o., ve dnech pracovního klidu v době od 11:00 hod. do 11:30 hod. přímo v kuchyni.

Výběr stravy dle jídelního lístku ze tří jídel včetně dietního.

Standardní celodenní stravování zahrnuje snídani, dopolední ovocnou svačinku (pro diabetiky), oběd, odpolední svačinku (mléko, pečivo), večeři, a to vše dle zdravotního stavu pacienta. Pro pacienty se sníženými schopnostmi pokrm rozmělnit je strava mixována.

Pokrmy v jídelním lístku mohou obsahovat alergeny. Informace o výskytu alergenů obsažených v pokrmu jsou k dispozici u vedoucí stravovacího provozu.

 

Jídelní lístek (10. května – 16. května)

Jídelní lístek (17. května – 23. května)

 

 

VEDOUCÍ PROVOZU:
Ivana Pittnerová

TELEFON:
+420 519 363 156, +420 519 363 157

E-MAIL:
dietnisestry@nemvalt.cz

 

a